Netværksinfrastruktur sikrer driften af din virksomhed

Få et sikkert netværk med vores netværksinfrastruktur

Netværk og Wi-Fi til din virksomhed

Netværksløsning med høj hastighed

Oplever du, at internettet går ned i længere tid, kan det betyde nedsat produktivitet.
Rigtig mange af de ting, virksomheder arbejder med til dagligt, afhænger af netværksforbindelse.
Vi opsætter en hurtig og sikker netværksløsning, så du trygt kan arbejde, mens du er online.

Netværk til erhverv

Stabilt og hurtigt

Sikkert netværk

Når netværket bare skal være i orden

Der er visse ting, der bare skal virke, når du arbejder på din computer. Én af de ting er internettet.

Du vil for alt i verden have en netværksforbindelse, der er stabil. Du vil også gerne have en hurtig forbindelse. Og du har garanteret også et ønske om, at din netværksforbindelse er sikker.

Vi arbejder dedikeret med høj Wi-Fi forbindelse, som ved hjælp af access-points og firewall skaber tryghed og sikkerhed på jeres netværk.

Få opsat Wi-Fi med høj forbindelse og høj oppe-tid.

Opdel netværket, så angreb begrænses

Vi hører at cyber-angreb, på virksomheders netværksinfrastruktur, er stigende. Derfor er det vigtigt man tager foranstaltninger for at begrænse skaden det måtte forvolde.

Én af de ting man kan gøre, er at opdele sit netværk i afdelinger, så eventuelle hacker angreb og malware, ikke kan sprede sig igennem hele virksomhedens netværk.

Denne opsætning kræver bestemt udstyr og her kan vi hjælpe jer med indkøb og opsætning af dette.

Denne opsætning opdeler både netværket, og giver mulighed for forskellige logins til netværket, for hver afdeling. Dette er også med til at hæve IT-sikkerheden i din virksomhed. Få opsat VPN efter forespørgsel.

Kontakt os nu for mere information

Hvorfor netværk til erhverv?

Når du vælger en netværksløsning til erhverv, er det netværksspecialister, som opsætter dit internet. Det betyder, at der tages højde for en eventuel skalering, strammere adgangskontrol og hurtigere forbindelse. Med fokus på infrastruktur opdeler vi din virksomhed i forskellige afdelinger, som kun kan tilgås af relevante medarbejdere. Dit internetbehov er i fokus.

Hvilken netværksløsning skal jeg vælge?

Selve forbindelsen til internettet får du af din internetudbyder. Vi sørger for, at dine routere, access-points og virtuelle interne netværk opsættes korrekt, så din virksomhed sikkert kan dele filer, oplysninger og fortroligt data. Med øget fokus på netværksinfrastruktur øger du sikkerheden i din virksomhed.

Hvordan får jeg en sikker netværksløsning?

Øjeblikket, du anerkender at fokusere på netværksinfrastruktur, er det øjeblik, du får en sikker netværksløsning. Wi-Fi med firewall, VLAN-opdeling og RSA-godkendelse, er fx lig med en sikker adgang til internettet. Og det er blot nogle af de mange tiltag, du kan gøre for at få en sikker netværksløsning. Lyder det kompliceret? Kontakt os og få en snak.

Hvad er netværksinfrastruktur?

Når du fokuserer på netværksinfrastruktur, har du fokus på at sprede din risiko for eventuelle cyber-angreb og online nedetid. Netværksinfrastruktur klarlægger din virksomheds internetforbindelse på en måde, der gør den sikker, hurtigere og med større rækkevidde. Det afhænger selvfølgelig af dit behov og budget, men mulighederne er mange.

Hvad er netværk til erhverv?

En privat netværksforbindelse er som regel opsat på den måde, at alle, der har dets password, kan logge på det, og få adgang til alt på netværket, uden begrænsning. Netværk til erhverv kan opdeles på flere måder, fx med unikt login til hver bruger, eller med VPN-forbindelse, til medarbejdere der arbejder eksternt, men stadig har adgang til firmaets ressourcer.

Hjælp til trådløst netværk

Oplever din virksomhed knas på forbindelsen, står I overfor fysisk skalering eller vil I skærpe sikkerheden på jeres trådløse netværk? Vores mangeårige ekspertise med netværk kommer dig til gode, når vi opsætter en netværksinfrastruktur i din virksomhed. Hos Thinggaard IT skaber vi stabile og sikre IT-løsninger til din virksomhed.