IT-sikkerhed sikrer driften af din virksomhed

Din virksomheds IT er i trygge hænder hos os

Få styr på din IT-sikkerhed

Lad os hjælpe med at sikre din IT

Når dit arbejde involverer IT, så meget som det gør, øges risikoen for IT-trusler samtidig. Er du ikke beskyttet tilstrækkeligt, betyder det nedetid, tabte penge og ressourcespild.

Hos Thinggaard IT er vores største opgave at sikre,  at dit IT-udstyr har høj sikkerhed. Vi gør IT simpelt og transparent.

Trygt samarbejde

Beskyttelse mod angreb

Adfærdsbaseret anti-virus

Tryghed i dit daglige arbejde med IT

Ved du, hvad det svageste led er, når det kommer til IT? Det er os mennesker. Adskillige cyber-angreb sker dagligt, fordi vi mennesker agerer i god tro. 

Disse angreb sker både som malware, phishing mails og endda ransomware. Står det til os, skal du aldrig opleve et cyber angreb. 

Vores adfærdsbaseret antivirus (Endpoint Detection and Response) sikrer din virksomheds IT. Vi sørger for, at dine enheder advarer dig, når der foregår noget suspekt, og stopper virus og malware fra at gøre skade på dine systemer. 

Øg sikkerheden ved at opdele din virksomheds netværk

Hvor mange computere har i tilsluttet internettet på arbejdet? Og er der opsat beskyttelse imod at ondsindet software kan sprede sig til alle maskiner på netværket? 

Med det rette IT udstyr, kan i opdele jeres firma’s forskellige afdelinger i mindre “virtuelle” netværk, så kan i begrænse malware og vira i at brede sig til hele netværket.

Så er det kun én afdeling af virksomheden som er ramt, i stedet for hele selskabet. 

Vi holder øje med jeres IT udstyr

Har i overblikket over jeres IT sikkerhed? Er der nogen som holder øje med mistænkelig adfær på jeres maskiner? Gør i noget proaktivt for at beskytte mod potentielle angreb? 

Med adfærdsbaseret antivirus får du komplet beskyttelse imod indtrængen af ondsindet software og beskyttelse mod cyberangreb så som ransomware der låser dine maskiner og kræver løsepenge før du kan få dine data tilbage, og fortsætte dit arbejde. 

Bruger i stærke adgangskoder til jeres systemer?

At man skal gøre brug af stærke og lange adgangskoder er noget vi hører ofte, men de færreste får sat det i system. 

Med en Password Manager er frustrationen med at finde på svære koder som man også kan huske, fortid. Lad en password manager om at holde styr på dine koder, samtidigt med at de er beskyttet på servere med stærk kryptering. 

Få automatisk udfyldelse af adgangskoder med en Password Manager og let dine medarbejderes hverdag, uden at gå på kompromis med sikkerheden! 

Vi står klar til at hjælpe!

Hvad er IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed handler om at beskytte dine enheder (Windows maskiner og Mac pc’er) mod potentielle trusler. IT-sikkerhed handler også om at have klare politikker om, hvordan din virksomhed skal agere og ikke agere med jeres IT. Alt dette sikrer vi, ved at overvåge enhederne, samt ved at beskytte med intelligent adfærdsbaseret antivirus. Derudover klæder vi jer på til at arbejde ansvarligt med IT. 

Hvorfor have fokus på IT-sikkerhed?

Det seneste årti har antallet af cyber-angreb mod danske virksomheder, været stigende. Og selvom antallet af angreb skulle falde et år, ser vi, at angrebene bliver mere omfangsrige. Det betyder store udgifter for virksomheder, hvis der ikke er fokus på forebyggelse og sikkerhed, inden angrebet sker.

Hvornår er mit IT sikret?

Dit IT kan sikres på mange måder. Nogle af de mest fundamentale sikkerhedstiltag, du kan gøre dig, er en god antivirus, overvågning og tiltag der kan begrænse omfanget af eventuelle angreb. Derudover kan du anvende password manager, tofaktor-godkendelse og opdeling af netværk med virtuelle LAN netværk og eventuelt VPN, hvis jeres virksomhed har flere afdelinger der er geografisk adskilt.

Hvad er SPAM og phishing mails?

Når det kommer til trusler via mail, er SPAM og phishing mails de mest udbredte IT-angreb. SPAM sendes ud som ”reklame” til en stor gruppe af modtagere, hvor afsenderen går efter at lokke penge fra dig ved at købe noget, og ofte er det ren svindel og kan frarøve dig flere penge end forventet. I tilfælde af phishing mails vil afsenderen forsøge at få fat i sensitive data, som kreditkort eller persondata, med formål om at udnytte det til egen vinding, eller i værste fald identitetsfrarøvelse.

Hvordan fungerer IT-sikkerhed?

IT-sikkerheder fungerer ved at installere ransomware, overvågning og oprette sikre IT-tiltage, der sikrer dig mod cyber angreb. Taktikkerne er mange, men hos Thinggaard IT fokuserer vi på at forebygge angreb fremfor at rykke ind, når skaden er sket.

Hvad koster IT-sikkerhed?

Prisen på IT-sikkerhed afhænger både af i hvor høj grad du vil beskyttets og hvor mange enheder og øvrigt udstyr der skal beskyttets. Hos Thinggaard IT vil vi altid tage udgangspunkt i kundens behov og vejlede i passende beskyttelse til lige præcis din virksomhed. Få en snak med os, om din IT-sikkerhed, i dag.