Backup af din virksomheds IT-udstyr

Få automatisk backup af din vigtigste data

Undgå at miste din data

Husker du at tage backup?

Virksomheder afhænger af IT og data. Desværre er der også en del, der mister vigtige filer og dokumenter, når de arbejder. Derfor er det vigtigt, at du har automatisk backup af dit arbejde. Vi sætter IT-sikkerhed højst på dagsordenen. Du i trygge hænder, når vi tager cloud backup af dit arbejde.

Nemt

Sikkert

Daglig backup

Få sikkerhed i dit arbejde

Når du mister vigtige arbejdsdokumenter, skaber det frustrationer. Du skal bruge tid og kræfter på at finde de forsvundne dokumenter igen. Måske er de væk for altid. 

Ofte er det menneskelige fejl, der er årsagen til, at data forsvinder. Forestil dig, at det ikke behøver at være sådan. 

Med online backup af dit arbejde er du sikker på, at du aldrig mister dine vigtigste dokumenter.

Lad os hjælpe dig: online backup af filer, dokumenter, data og meget mere

Tager du stadigvæk ’backup’ på en ekstern harddisk? Vi anbefaler, at du gør det online. 

Metoden, hvor du anvender ekstern harddisk, er langt fra den sikreste metode – cloud backup er kommet for at blive. 

Hos Thinggaard IT sørger vi for, at backuppen kører i tidsrum, hvor den ikke forstyrrer dig. Det eneste backuppen kræver, er, at du er tilkoblet internettet.

Vi står klar til at hjælpe!

Hvorfor backup af IT?

Det vigtigste aspekt af backup er, at du undgår at miste data. Det sparer dig og dine kollegaer for oceaner af tid, penge og ressourcer, når du altid kan genskabe mistede filer, dokumenter, programmer eller andet data. Med automatisk backup er du sikker på, at dine seneste dokumenter også er gemte.

Hvordan fungerer backup af IT og data?

En automatisk backup af din computer, eller en anden enhed, fungerer som en sikkerhedskopi. Det betyder, at alt, du arbejder med, gemmes sikkert i skyen, hvor du kan genskabe det, hvis du mister det lokalt på din enhed. Hos Thinggaard IT gemmer vi din data på en ekstern cloud server, som er din sikkerhed for genskabelse.

Hvornår tages der backup fra min enhed?

Der tages backup flere gange i døgnet. Det kræver blot, at din PC eller Mac, er tændt og har adgang til internettet. Gælder det backup af OneDrive og Sharepoint, så kører det helt automatisk i skyen. Begge backups hjælper dig, hvis du skulle miste vigtige data.  

Hvem skal anvende backup?

Uanset din branche, stilling og daglige forbrug af IT, er det vigtigt, at du kan genskabe data, hvis uheldet er ude. Derfor anbefaler vi, at alle virksomheder har en automatisk backup installeret. Backuppen hjælper dig, hvis du oplever systemnedbrud, fejl på hardware, sletter filer, mistet enhed eller mister data på anden vis.

Hvad koster backup til IT?

Det er meget individuelt, hvad backup af IT koster. Pris på backup af IT afhænger af, hvor mange enheder du ønsker backup af, hvor mange brugere der skal tages backup fra, og om der er tale om cloud backup eller online fil backup af lokale filer på din harddisk. Hos Thinggaard IT rådgiver vi dig ift. dit behov.

Hvem kan hjælpe mig med at finde min backup?

Er uheldet ude, og du får brug for at tilgå din backup, så kontakt os med det samme, så vi kan få det genskabt, og få dine dokumenter tilbage. Sker det at du har mistet alle dine filer, så kan vi også hjælpe med det. Blot kontakt os, så er hjælpen nær.